Temetkezés - Krematórium
+421 905 202 520
SK HU

Szolgáltatásaink

A Molnár Krematórium teljeskörű kegyeleti szolgáltatást nyújt, amely az ügyfél igényei szerint tartalmazhatja a temetéssel kapcsolatos ügyintézést, a halotti anyakönyvi kivonat beszerzését, koszorúk és csokrok elkészítését és szállítását, valamint az elhunyt szállítását, hamvasztását, ravatalozását és végső nyughelyére történő elhelyezését. Irodánknál éjjel-nappali szállítási készenlétet tartunk.
 

- Temetési ügyintézés 
 

Temetkezési irodánk teljeskörű ügyintézést vállal, melynek tartalmát és feltételeit a választott szolgáltatás határozza meg. Érsekújvári  irodáinkban képzett munkatársaink felvilágosítást nyújtanak a teljes temetési folyamat lépéseiről, valamint segítséget nyújtanak a hozzátartozóknak az ügyintézésben.
 

- Halottszállítás
 

Az elhunytak szállítása maximális figyelmet és tapasztalatot igénylő feladat, amit kegyeletteljesen csak komoly jártassággal lehet végezni. A Molnár Krematóriumban fontosnak tartjuk, hogy kiemelten tapintatosan és empatikusan viszonyuljunk a kegyeleti szolgáltatások ezen részéhez is. Gépjárműveink helyi, helyközi és külföldi halottszállítás elvégzésére is alkalmasak és vállalatunk munkatársai ezek ügyintézésében is segítséget nyújtanak.
 

- Koporsós temetés

Koporsós temetés igénylése esetén a megrendelő személyesen felkeresi temetkezési irodánkat, és megbízást ad a szolgáltatásra. Ilyenkor kitöltjük a dokumentumokat, tájékoztatást adunk a részletekről, egyeztetjük a temetés időpontját, és a kellékek is kiválasztásra kerülnek.

Elszállítjuk az elhunytat a választott temető ravatalozójába, ahol minden segítséget megadunk a szertartás megszervezésében. Amennyiben irodánknál rendelték a virágokat és a koszorúkat, ezeket kiszállítjuk a temetőbe, illetve irányítjuk érkezésüket. A ravatalozási szertartás végeztével, ahol a távolság engedi, kegyeleti szempontból mindig személyesen, kézi erővel szállítjuk a koporsót a sírig. A koporsó sírba helyezése és a virágok kiszállítása után, ahol ez módunkban áll elvégezzük a visszahantolást. Ezeken kívül segítséget nyújtunk a szükséges papírok beszerzésében is.
 

- Urnás temetés
 

Urnás temetés igénylése esetén a megrendelő személyesen felkeresi temetkezési irodánkat, és megbízást ad a szolgáltatásra. Ilyenkor kitöltjük a dokumentumokat, tájékoztatást adunk a részletekről, egyeztetjük a temetés időpontját, és a kellékek is kiválasztásra kerülnek (díszurna, sírjelző, koszorúk).
Az elhunytat elszállítjuk a krematóriumba, ahol lehetőség van búcsúztatási szertartásra, és ravatalozásra is. Az elhunyt felravatalozásában és a szertartás megszervezésében is segítséget nyújtunk. Amennyiben irodánknál rendelték a virágokat és koszorúkat, ezeket kiszállítjuk a temetőbe, illetve fogadjuk őket. A temetői ravatalozási szertartás után az urnát kézi erővel kiszállítjuk a végső nyughelyig, ahol a sírba helyezzük azt. Az általunk üzemeltetett temetőkben, valamint, ahol ezt a fenntartó lehetővé teszi, a sír ásását és visszahantolását is elvégezzük. Ezeken a szolgáltatásokon kívül a temetéshez szükséges papírok beszerzésében is segédkezünk.
 

- Hamvasztás (krematórium)
 

Amennyiben hamvasztást szeretne megrendelni, fáradjon be irodánkba, ahol a szükséges papírok kitöltésével el tudja kezdeni az intézkedést. Minden segítséget megadunk, hogy minél gyorsabban megtörténhessen ez a folyamat. Igény esetén lehetőség van az elhunyt hamvasztás előtti megtekintésére, búcsúztatására, illetve sürgősségi hamvasztásra is. A hamvak egy légmentesen lezárt műanyag urnába kerülnek, melyhez tetszőlegesen lehet választani urnatartót, vagy urnakoporsót választani. Irodáinkban széles kínálatból választhat.

- Kiegészítő szolgáltatások
 

  • ?Vence: v našej ponuke nájdete najväčší výber vencov.  Stojací veniec, grécky veniec, vence podľa vlastnej predstavy atď.
  • Náhrobný veniec: môžete si vybrať z našej bohatej ponuky, alebo vám zhotovíme podľa vašej predstavy
  • Ozdoby na urnu: môžete si vybrať priamo v našej kancelárii alebo v našom e-shope 
  • Ozdoby na truhlu: môžete si vybrať priamo v našej kancelárii alebo v našom e-shope


 

Kontakt